Site-ul oficial al S.C. ALIA S.A.
Header image

Despre noi

S.C. ALIA S.A. este persoana juridica romana, avand forma juridica de  societate pe actiuni, cu capital integral romanesc.
S.C. ALIA S.A. s-a infiintat in anul 1990 prin decizia Prefecturii numarul 147/1990. De la data infiintarii societatii comerciale pe actiuni ALIA in baza deciziei anterior mentionate, Intreprinderea comerciala de stat pentru produse alimentare “Alimentara“ – Craiova isi inceteaza  activitatea. S.C. ALIA S.A. a avut ca principal obiect de activitate  desfacerea cu amanuntul de produse alimentare si nealimentare, iar  incepand cu octombrie 2006, principalul obiect de activitate a devenit inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau  inchiriate – cod CAEN 6820. In paralel a continuat si activitatea  desfasurata pana la aceea  data, respectiv desfacerea cu amanuntul de  produse alimentare si  nealimentare, activitate care a incetat definitiv  in luna noiembrie  2007.
In prezent S.C. ALIA S.A. are un numar de peste 100 contracte de  inchiriere. O pondere importanta in contractele de inchiriere este detinuta de societati bancare, puncte farmaceutice precum si alte societati comerciale al caror obiect de activitate este comertul cu amanuntul.
Societatea detine in patrimoniu mai multe spatii comerciale situate in principalele puncte  ale orasului,  cel mai important spatiu comercial fiind unitatea nr.6 BIG – Craiovita  Noua.

Incepand cu anul 2011 compania noastra si-a extins domeniul de activitate prin achizitionarea unui utilaj profesional de procesare a hartiei.

In 2015 am achizitionat o linie de productie de mare viteza pentru servetele de masa, cu tiparire in 3 culori.

In prezent producem sub nume propriu (Finess, ALIA, Infinity), cat si in regim de private label, hartie igienica monorola din hartie reciclata si celuloza, prosoape de bucatarie si servetele de masa pentru segmentul economic si mediu.